Pràctiques Compliance - Barcelona

43 semanas publicado
Auditoria
Barcelona
Empresa privada

Descrição

COMPANYIA
Grup empresarial internacional que es dedica a l’assessorament i gestió comptable i fiscal d’empreses a nivell internacional.

POSICIÓ
Busquem incorporar un becari per tal d’aprendre les tasques i donar suport a l’àrea de Compliance – Prevenció de Blanqueig de Capitals, en la seva operativa diària consistent en l’alta, control intern i manteniment documental de clients de diverses jurisdiccions internacionals.

FUNCIONS
Les principals tasques que hauria d’aprendre fer serien:
-Revisió d’expedients de clients segons protocol intern de grup: preparació d’expedients de clients nous per a sotmetre a aprovació de responsable de departament, revisió de seguiment i actualització d’expedients preexistents.
-Anàlisi d’estructures accionarials de clients, en les quals poden intervenir diferents jurisdiccions i tipus d’entitats jurídiques.
-Arxiu i classificació física i digital dels documents de Compliance procedents de diverses jurisdiccions. Manteniment d’arxius.
-Redacció de contractes de prestació de serveis amb clients, segons el model preestablert.
-Tasques de Secretaria Legal de les empreses del Grup: control de documentació corporativa, com ara actes, escriptures de poders, de canvis d’administració, etc.
-Recerca d’informació legal segons les necessitats del departament: qüestions mercantils, prevenció de blanqueig de capitals, compliance penal.
-Participació en els processos d’estandardització dels documents legals del grup (contractes de prestació de serveis pels clients, contractes laborals, models d’actes societàries, poders, etc.
-Participació en la elaboració dels manuals de pràctiques societàries de les diverses jurisdiccions on opera el grup: Portugal, Espanya, Andorra, Holanda, Bèlgica, Luxemburg, Singapur, EUA, Uruguay.
-Suport administratiu en tasques ad hoc.

REMUNERACIÓ
Es proporcionarà una ajuda econòmica en funció de l’horari.

LLOC DE TREBALL
Barcelona, amb possibles desplaçaments esporàdics a Andorra.

Requisitos

FORMACIÓ
Estudiant de Dret, ADE, o Administració i Finances.

EXPERIÈNCIA
No es requereix experiència prèvia sinó capacitat de treball, implicació i atenció al detall.

Detalhes da Vaga

Disciplina: Legal

A empresa contratante prefere manter seu nome privado. Ele será divulgado apenas a candidatos selecionados.

Este processo de contratação foi encerrado

O processo de contratação está fechado e não está aceitando novos Currículos

Indicar um amigo