TÈCNIC/A COMPTABLE - Molins de Rei

1 ano publicado
Auditoria
Molins de Rei
Empresa privada

Descrição

En dependència directa del Departament de Comptabilitat, la persona seleccionada s’encarregarà de realitzar un seguiment continuat de la comptabilitat dels clients; mecanitzarà la comptabilitat aportada; confeccionarà els llibres comptables; legalitzarà i registrarà els llibres comptables; compatibilitzarà a domicili; farà una planificació pressupostària; confeccionarà plans de viabilitat i quadres de comandament integral; analitzarà els estats financers i elaborarà i analitzarà les ratios economico-financers.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a una empresa del sector de l'assessorament en l'àmbit empresarial en ple creixement, on podrà optar a un lloc de treball estable que li permetrà créixer i evolucionar professionalment. Oferim absoluta confidencialitat en el transcurs del procés de selecció.

Requisitos

El perfil correspon a un/a professional amb una formació de FPGM o FPGS en Administració i finances o similar. No es requereix experiència mínima, però serà valorable haver treballat anteriorment en una posició similar. Pensem en una persona amb ganes d’aprendre i de treballar, metòdica, ben organitzada, multitasking i amb autonomia per treballar.

Detalhes da Vaga

Disciplina: Financeiro

A empresa contratante prefere manter seu nome privado. Ele será divulgado apenas a candidatos selecionados.

Este processo de contratação foi encerrado

O processo de contratação está fechado e não está aceitando novos Currículos

Indicar um amigo