TÈCNIC/A COMPTABLE - Molins de Rei

26 semanas publicado
Auditoria
Molins de Rei
Empresa privada

Descrição

En dependència directa del Departament de Comptabilitat, la persona seleccionada s’encarregarà de realitzar un seguiment continuat de la comptabilitat dels clients; mecanitzarà la comptabilitat aportada; confeccionarà els llibres comptables; legalitzarà i registrarà els llibres comptables; compatibilitzarà a domicili; farà una planificació pressupostària; confeccionarà plans de viabilitat i quadres de comandament integral; analitzarà els estats financers i elaborarà i analitzarà les ratios economico-financers.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a una empresa del sector de l'assessorament en l'àmbit empresarial en ple creixement, on podrà optar a un lloc de treball estable que li permetrà créixer i evolucionar professionalment. Oferim absoluta confidencialitat en el transcurs del procés de selecció.

Requisitos

El perfil correspon a un/a professional amb una formació de FPGM o FPGS en Administració i finances o similar. No es requereix experiència mínima, però serà valorable haver treballat anteriorment en una posició similar. Pensem en una persona amb ganes d’aprendre i de treballar, metòdica, ben organitzada, multitasking i amb autonomia per treballar.

Detalhes da Vaga

Disciplina: Financeiro

A empresa contratante prefere manter seu nome privado. Ele será divulgado apenas a candidatos selecionados.

Este processo de contratação foi encerrado

O processo de contratação está fechado e não está aceitando novos Currículos

Indicar um amigo