Assessor/a Comptable - Andorra la Vella

5 semanas publicado
Auditoría y cons ...
Andorra la Vella
Empresa privada

Descripción

Tens experiència i/o formació en comptabilitat i impostos? Cerques un projecte on l’horari et permeti conciliar la vida familiar? Et sents còmode/a treballant de forma autònoma i assumint responsabilitats?
Una important Gestoria del país, consolidada i amb una llarga trajectòria necessita incorporar al seu equip un/a Assessor/a Comptable. Aquest/a es responsabilitzarà d’una cartera de clients de diferents sectors i dimensions. Les tasques principals que realitzarà seran la confecció i revisió de comptabilitats, la confecció d’impostos i de comptes anuals, oferint sempre una atenció personalitzada i un assessorament d’alta qualitat.
Per ser el/la nostre/a candidat/a hauràs de ser comunicatiu/va, rigorós/a, organitzat/da i saber treballar de forma autònoma i en equip.

Requisitos

Valorarem positivament si tens formació en ADE, Econòmiques o similar, encara que no es descartarà cap candidatura per no tenir formació universitària. L’empresa ofereix formació contínua en totes les àrees professionals.
És important que tinguis mínim 5 anys d’experiència com a Comptable, encara que si és menys i tens una actitud molt positiva i ganes de créixer professionalment també et volem conèixer.
Si per tu és important pertànyer a una organització on les persones són el principal actiu, aquesta oportunitat no la pots deixar escapar. Inscriu-te ara, et volem conèixer!

Detalles de la oferta

Disciplina: Finanzas

La empresa anunciante desea mantener su nombre privado y este se notificará solo a los candidatos seleccionados.

Esta oferta está cerrada

El proceso de selección de esta vacante está cerrado y no se pueden enviar más CVs.

Referir a un amigo