Pràctiques Compliance - Barcelona

42 weeks published
Auditing and con ...
Barcelona
Private Company

Description

COMPANYIA
Grup empresarial internacional que es dedica a l’assessorament i gestió comptable i fiscal d’empreses a nivell internacional.

POSICIÓ
Busquem incorporar un becari per tal d’aprendre les tasques i donar suport a l’àrea de Compliance – Prevenció de Blanqueig de Capitals, en la seva operativa diària consistent en l’alta, control intern i manteniment documental de clients de diverses jurisdiccions internacionals.

FUNCIONS
Les principals tasques que hauria d’aprendre fer serien:
-Revisió d’expedients de clients segons protocol intern de grup: preparació d’expedients de clients nous per a sotmetre a aprovació de responsable de departament, revisió de seguiment i actualització d’expedients preexistents.
-Anàlisi d’estructures accionarials de clients, en les quals poden intervenir diferents jurisdiccions i tipus d’entitats jurídiques.
-Arxiu i classificació física i digital dels documents de Compliance procedents de diverses jurisdiccions. Manteniment d’arxius.
-Redacció de contractes de prestació de serveis amb clients, segons el model preestablert.
-Tasques de Secretaria Legal de les empreses del Grup: control de documentació corporativa, com ara actes, escriptures de poders, de canvis d’administració, etc.
-Recerca d’informació legal segons les necessitats del departament: qüestions mercantils, prevenció de blanqueig de capitals, compliance penal.
-Participació en els processos d’estandardització dels documents legals del grup (contractes de prestació de serveis pels clients, contractes laborals, models d’actes societàries, poders, etc.
-Participació en la elaboració dels manuals de pràctiques societàries de les diverses jurisdiccions on opera el grup: Portugal, Espanya, Andorra, Holanda, Bèlgica, Luxemburg, Singapur, EUA, Uruguay.
-Suport administratiu en tasques ad hoc.

REMUNERACIÓ
Es proporcionarà una ajuda econòmica en funció de l’horari.

LLOC DE TREBALL
Barcelona, amb possibles desplaçaments esporàdics a Andorra.

Requisites

FORMACIÓ
Estudiant de Dret, ADE, o Administració i Finances.

EXPERIÈNCIA
No es requereix experiència prèvia sinó capacitat de treball, implicació i atenció al detall.

Offer Details

Discipline: Legal

The hiring company prefers to keep their name private and it will only be notified to selected applicants.

This hiring process is closed

This hiring process is closed and is not accepting new CVs

Refer a friend