EXPERT/A COMPTABLE FISCAL - Manresa

7 weeks published
Auditing and con ...
Manresa
Private Company

Description

Consultoria jurídica i empresarial, necessita incorporar un perfil d'expert/a comptable fiscal.

Es requereix:
-Titulació universitària en estudis d’Economia i Empresa. Es valorarà també la formació especifica en fiscalitat, comptabilitat i auditoria de comptes. És necessària la disponibilitat de vehicle propi per desplaçaments professionals.
-Experiència mínima de 3 anys, preferentment en assessoria fiscal, comptable i mercantil. Si és inferior haurà d´acreditar la seva capacitat per al lloc de treball.
-Coneixements necessaris: comptabilitat i aplicació del pla general, comptable, Fiscalitat i Dret Mercantil. Liquidació impostos de Societat i IRPF, impostos indirectes. Domini de programes de comptabilitat (Logic, A3, contaplus) i del paquet Office (Excel, Word, Power Ponit)
-Responsable de la confecció de comptabilitat i en alguns casos de la seva supervisió, revisió de comptes i tancament fiscal i comptable de l´exercici. Confecció i presentació dels comptes anuals, impost de societats, liquidacions IVA i IRPF, i l´assessorament comptable, fiscal i mercantil. Tracte directe amb els clients i visites a les empreses.

Requisites

S´ofereix:
-Contracte indefinit a jornada completa. Horari de 9 a 18 hores, amb una hora per dinar.
-Salari: 25.000 bruts anuals (modificable segons vàlua i coneixements professionals previs)

Offer Details

Discipline: Finance

The hiring company prefers to keep their name private and it will only be notified to selected applicants.

Apply with a CV

You must register in SNTalent before you can apply with your CV to this hiring process.
If you already registered, you must log in first. Once you register, you can apply with your CV to this and other hiring processes.

Do you like this job?

Share it!