TÈCNIC/A COMPTABLE - Molins de Rei

1 year published
Auditing and con ...
Molins de Rei
Private Company

Description

En dependència directa del Departament de Comptabilitat, la persona seleccionada s’encarregarà de realitzar un seguiment continuat de la comptabilitat dels clients; mecanitzarà la comptabilitat aportada; confeccionarà els llibres comptables; legalitzarà i registrarà els llibres comptables; compatibilitzarà a domicili; farà una planificació pressupostària; confeccionarà plans de viabilitat i quadres de comandament integral; analitzarà els estats financers i elaborarà i analitzarà les ratios economico-financers.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a una empresa del sector de l'assessorament en l'àmbit empresarial en ple creixement, on podrà optar a un lloc de treball estable que li permetrà créixer i evolucionar professionalment. Oferim absoluta confidencialitat en el transcurs del procés de selecció.

Requisites

El perfil correspon a un/a professional amb una formació de FPGM o FPGS en Administració i finances o similar. No es requereix experiència mínima, però serà valorable haver treballat anteriorment en una posició similar. Pensem en una persona amb ganes d’aprendre i de treballar, metòdica, ben organitzada, multitasking i amb autonomia per treballar.

Offer Details

Discipline: Finance

The hiring company prefers to keep their name private and it will only be notified to selected applicants.

This hiring process is closed

This hiring process is closed and is not accepting new CVs

Refer a friend